De Belly Moments cadeaubon

Verras de aanstaande mama met een onvergetelijk cadeau: vereeuwig haar zwangerschap en de geboorte van haar baby met een 3D-beeldje!

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw (schoon)dochter, lieve vriendin of collega?

Ben je op zoek naar het ultiéme cadeau voor een belangrijke zwangere vrouw in jouw leven en wil je iets dat origineel en uniek is? Op zoek naar een cadeau dat haar zal ontroeren en dat ze zeker de rest van haar leven zal koesteren? Wil je haar iets cadeau doen om haar zwangerschap en het nieuwe leven dat ze draagt te vieren?
Verras haar dan met een prachtig 3D-beeldje van haar zwangere lichaam of van haar met haar pasgeboren baby!

Waarom een 3D-beeldje cadeau geven?

Een 3D-beeldje: een blijvende herinnering aan een wonderbaarlijke periode.

Het 3D-beeldje wordt gemaakt door middel van een scan. Het scannen is 100% veilig voor zowel mama als (ongeboren) baby en is in een paar minuutjes gebeurd. De beste periode om een scan te maken voor het zwangerschapsbeeldje ligt tussen de 32e en 36e week.

De ideale timing voor het laten maken van een mommy and me beeldje is 2 weken tot 3 maanden na de geboorte.
Het beeldje is klaar na ongeveer 14 weken.
Het zwangerschapsbeeldje en Mommy and me beeldje is een tastbaar aandenken en een blijvende herinnering aan de wonderbaarlijke transformatie van haar lichaam tijdens de zwangerschap en de eerste momenten met haar pasgeboren kindje.

Jouw cadeau zal voor altijd gekoesterd worden!

Geef een Belly Moments cadeaubon aan de aanstaande mama!

Je kan de Belly Moments cadeaubon aanschaffen van €20,-. De prijzen van de 3D-beeldjes vind je hier. Natuurlijk pakken we de waardebon prachtig in en desgewenst sturen we deze ook rechtstreeks naar de aanstaande mama. Ze kan vervolgens zelf beslissen of ze een beeldje wil laten maken van haar zwangere buik, van haar met haar baby, of van beide.

Bestel nu jouw cadeaubon en verras de aanstaande mama met een onvergetelijk cadeau!

Wat leuk dat je een cadeaubon wil geven! Een cadeaubon is al mogelijk vanaf 20 euro. Vul het formulier hieronder in en ik stuur de bon zo spoedig mogelijk op.