Unieke mommy and me beeldjes

3D beeldje van moeder met baby

Vier het nieuwe leven met een 3D-beeldje van jou met je pasgeboren baby!

Je zwangerschap en je bevalling: beide bijzondere periodes en momenten die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. Op jou en op je partner. Nu is jullie kleine wonder op de wereld gekomen en je zal merken dat de tijd voorbij vliegt. Voor je het weet is je baby een dreumes, een peuter, een kleuter en gaat hij naar school. Achteraf denk je weemoedig terug aan de tijd dat je baby nog zo dicht aan je hart lag: zo volledig afhankelijk van jou was.
Hoe mooi zou het zijn om deze vluchtige en o zó bijzondere babyperiode vast te leggen in een uniek beeldje van jou met je pasgeboren baby.

Andere mogelijkheden voor 3D-beeldjes

Jullie pasgeboren zoon of dochter is net zo belangrijk voor papa als hij of zij is voor mama, dus natúúrlijk is er ook de mogelijkheid om een daddy and me beeldje te laten maken. Of misschien wil je met de 3D-techniek iets anders vereeuwigen. Zo lang het een paar minuten volledig stil kan zitten of staan, kan ik er een prachtig beeldje van maken.
Neem contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Zo maken we samen jouw mommy and me 3D-beeldje

1

Afspraak plannen

De eerste stap naar een prachtig aandenken aan een bijzondere tijd: een uniek 3D-beeldje van jou met je baby. Een afspraak inplannen kan vanaf het moment dat je kleintje geboren is. De ideale timing van onze afspraak ligt vanaf 2 weken na de geboorte en voor de derde maand.

Tijdens de eerste 3 maanden slaapt je kleintje veel, wat belangrijk is om een goede scan te kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat jij als kersverse mama ook goed in je vel zit.

Hou bij het maken van de afspraak rekening mee, dat je geen andere jonge kinderen meeneemt naar je afspraak tenzij een tweede volwassene de zorg op zich kan nemen. Tijdens de scan moet alle aandacht naar jou en je baby gaan en zou de afleiding het resultaat kunnen beïnvloeden.

2

Kennismaken

Ik ontvang jullie graag in mijn studio gelegen in Berghem (Noord-Brabant). Onder het genot van een kopje (verse munt)thee of koffie bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We bekijken de verschillende materialen en afmetingen, zodat je een goede keuze kunt maken.


We nemen uitgebreid de tijd om jouw kleintje tot rust te brengen. Misschien dat voeden kan helpen om ervoor te zorgen dat jouw kleintje in slaap valt. Zodra jouw kleintje slaapt kunnen we de pose gaan bepalen.

3

Pose bepalen

In de loop der jaren heb ik heel veel scans en beeldjes gemaakt en natuurlijk kan ik adviseren wat een mooi resultaat geeft. Maar jij bepaalt.

Er kunnen verschillende poses aangenomen worden. Zo kan je bijvoorbeeld je kleintje op verschillende manieren vasthouden. Misschien geef je borstvoeding en vind je het mooi om daarvan een 3D herinnering te laten maken. Het is mogelijk om de scan zittend of staand te maken, maar je hebt ook de keuze tussen ongekleed of (gedeeltelijk) gekleed.

Samen kijken we naar jouw wensen en naar wat je mooi vindt.

4

Tijd om te scannen!

Het scannen kan beginnen! Het is belangrijk dat jij en jouw kleintje goed stil staan of zitten. Een slapende baby geeft een veel beter resultaat. Hou er zelf rekening mee dat het soms even kan duren voordat alles in alle rust gescand kan worden. Plan daarom bij voorkeur na onze afspraak geen andere afspraken, want tijdsdruk kan onrust opleveren.

Ik loop met de scanner om jullie heen om alle details zo goed mogelijk vast te leggen. Dit duurt een aantal minuten. Wanneer ik jullie helemaal heb vastgelegd bekijken we samen het resultaat van de scan. Als jij tevreden bent met de scan, dan ga ik voor je aan de slag met het maken van jouw mommy and me beeldje.

5

Het resultaat

Wanneer je tevreden bent met de scan ga ik voor je aan de slag. Met ambacht en handwerk én behulp van 3D techniek wordt jouw beeldje gevormd. Ik geef jouw beeldje alle zorg en na ongeveer 10 weken is je beeldje klaar. Het beeldje kan dan opgehaald worden in de studio of ik stuur het naar je thuisadres. Wist je overigens, dat het ook mogelijk is om als papa een mommy and me beeldje te laten maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Package deal

Een blijvende herinnering aan jou en je kleintje. De ‘Mommy and Me’ 3D beeldjes zijn gedetailleerd wat het extra bijzonder maakt. 

Voor het maken van de scan is het belangrijk dat je kleintje goed stil ligt of slaapt. Ik plan hier extra tijd voor tijdens de afspraak. Voor het beeldje telt een meerprijs van € 70,-. 

Package deal – the 3D Zwangerschaps- & ‘Mommy and Me’ beeldje

Wanneer je twee afspraken boekt voor zowel een zwangerschapsbeeldje als een ‘Mommy and Me’ beeldje krijg je vervolgens 10% korting op het tweede beeldje.

Dit zeggen andere vrouwen

Belly Moments is super professioneel. Het contact is heel prettig. Er wordt heel fijn meegedacht in jouw wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn, want ik ben enorm blij met mijn beeldje. Ik raad Belly Moments zeker aan als je een moderne en blijvende herinnering aan je zwangerschap wil.
– Sarah –

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
– Jacky –

Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
– Rosita –

Dit zeggen andere vrouwen

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
- Jacky -
Belly Moments is super professioneel. Het contact is heel prettig. Er wordt heel fijn meegedacht in jouw wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn, want ik ben enorm blij met mijn beeldje. Ik raad Belly Moments zeker aan als je een moderne en blijvende herinnering aan je zwangerschap wil.
- Sarah -
Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
- Rosita -

Plan jouw afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag ontvangen! Vul hieronder je gegevens in en je uitgerekende datum. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Na het invullen van het contact formulier ontvang je hiervan een bevestiging via de mail.

Bij het boeken van jouw afspraak ga je akkoord met het plaatsen van foto´s op sociale media en mijn website, tenzij anders is aangegeven. 

Ben je benieuwd naar de beeldjes die ik in het assortiment heb?