UNIEKE MOMMY AND ME BEELDJE

3D beeldje van moeder met baby

Twee unieke beeldjes van tijdens en na je zwangerschap

Een blijvende herinnering aan jou en je kleintje. De ‘Mommy and Me’ 3D beeldjes zijn gedetailleerd wat het extra bijzonder maakt. 

Voor het maken van de scan is het belangrijk dat je kleintje goed stil ligt of slaapt. Ik plan hier extra tijd voor tijdens de afspraak. Voor het beeldje telt een meerprijs van € 70,-. 

Package deal – the 3D Zwangerschaps- & ‘Mommy and Me’ beeldje

Wanneer je twee afspraken boekt voor zowel een zwangerschapsbeeldje als een ‘Mommy and Me’ beeldje krijg je vervolgens 15% korting op het tweede beeldje.

mommy and me in 5 stappen

Tussen 2 weken en 3 maanden
Afspraak plannen
Een afspraak plannen kan vanaf het moment dat je kleintje geboren is. Ik adviseer om een afspraak te plannen na de eerste twee weken van de geboorte en tot ongeveer drie maanden na de geboorte. Tijdens deze periode slaapt je kleintje veel wat belangrijk is om een goede scan te kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat jij als kersverse mama ook goed in je vel zit.
Tussen 2 weken en 3 maanden
werkwijze bij het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje
Kennismaking
Ontvangen
Ik ontvang jullie graag in mijn studio gelegen in Berghem (Noord-Brabant). Onder het genot van een kopje (verse munt)thee of koffie bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We nemen uitgebreid de tijd om jouw kleintje zich comfortabel te laten voelen. Misschien dat voeden kan helpen om ervoor te zorgen dat jouw kleintje in slaap valt. Tussendoor is er ruimte om de verschillende materialen en afmetingen te bekijken en te voelen.
Wanneer jouw kleintje slaapt kunnen we de pose gaan bepalen.
Kennismaking
buikbeeldje laten maken van een zwangere vrouw
Pose bepalen
Pose bepalen
Er kunnen verschillende poses aangenomen worden. Zo zou je bijvoorbeeld je kleintje op verschillende manieren vast kunnen houden. Ook kan het zijn dat je jouw kleintje graag aan de borst legt om hier een mooi beeldje van te laten maken. Daarnaast is het mogelijk om de scan zittend of eventueel staand te maken. Samen kijken we naar jouw wensen en naar wat je mooi vindt.
Pose bepalen
werkwijze 3D-buikbeeldje maken
Tijd om te scannen!
Het scanproces
Het scannen beginnen! Het is belangrijk dat jij en jouw kleintje goed stil staan of zitten. Ik loop met de scanner om jullie heen om alle details zo goed mogelijk vast te leggen. Dit duurt een aantal minuten. Wanneer ik jullie helemaal heb vastgelegd bekijken we samen het resultaat van de scan.
Tijd om te scannen!
Na 10 weken
Het resultaat
Wanneer je tevreden bent met de scan ga ik voor je aan de slag. Met ambacht en handwerk en behulp van 3D techniek wordt jouw beeldje gevormd. Na ongeveer 10 weken is jouw beeldje klaar en kan deze worden opgehaald in de studio of kan deze naar je thuisadres worden gestuurd.
Na 10 weken

Dit zeggen andere vrouwen

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
- Jacky -
Belly Moments is super professioneel. Het contact is heel prettig. Er wordt heel fijn meegedacht in jouw wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn, want ik ben enorm blij met mijn beeldje. Ik raad Belly Moments zeker aan als je een moderne en blijvende herinnering aan je zwangerschap wil.
- Sarah -
Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
- Rosita -

Plan jouw afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag ontvangen! Vul hieronder je gegevens in en je uitgerekende datum. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Na het invullen van het contact formulier ontvang je hiervan een bevestiging via de mail.

Bij het boeken van jouw afspraak ga je akkoord met het plaatsen van foto´s op sociale media en mijn website, tenzij anders is aangegeven. 

    Ben je benieuwd naar de beeldjes die ik in het assortiment heb?

    voorbeeld van een buikbeeldje