Onze werkwijze bij belly Moments

Naomi van Bellymoments en haar collectie buikbeeldjes o.a. bronzen beeld

Jouw lichaam vereeuwigd in een 3D zwangerschapsbeeldje

Je zwangerschap is een bijzondere levensgebeurtenis. In je lichaam groeit je baby. Negen maanden lang is je buik een veilige en warme plek voor je kleintje. Hoe mooi is het als je hier een speciaal aandenken van kunt laten maken, voor op een leuk plekje in je huis.
Een 3D beeldje gemaakt van jouw lichaam tijdens je zwangerschap. Met behulp van 3D fotografie leggen we dit bijzondere moment voor je vast. Met ambacht, handwerk en met behulp van 3D techniek creëren we een waardevol aandenken voor de rest van je leven.

Belly Moments in 5 stappen

Tussen week 33 en 36
Afspraak maken
Een afspraak maken kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Ik adviseer om een afspraak te plannen tussen week 33 en week 36. Tijdens deze weken is je lichaam op zijn mooist. Je buik is goed zichtbaar en staat mooi hoog. Na 36 weken is de kans op bevallen een stuk groter.
Tussen week 33 en 36
werkwijze bij het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje
Kennismaking
Ontvangen
Ik ontvang je graag in mijn studio gelegen in Berghem (Noord-Brabant). Onder het genot van een kopje koffie of (verse munt)thee bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Je kunt dan ook de verschillende materialen en kleuren bekijken en voelen. Hierna is het tijd om om te kleden. Voor het mooiste resultaat adviseer ik je om tijdens het scannen geen ondergoed te dragen. Wanneer je jezelf hier niet prettig bij voelt dan kun je jouw ondergoed aanlaten. Voor het mooiste resultaat wordt naadloos ondergoed waarbij je de billen kunt zien aangeraden. In de studio hangt een badjas die je aan kunt doen.
Kennismaking
buikbeeldje laten maken van een zwangere vrouw
Pose bepalen
Pose bepalen
Wanneer je bent omgekleed gaan we samen de pose bepalen. Er kunnen verschillende poses aangenomen worden. Zo kun je kiezen voor een beeldje met armen of zonder armen of om bijvoorbeeld een arm over de borst te leggen om deze te bedekken. Samen kijken we naar wat je graag wil en ook naar wat mooi is. Wanneer je tevreden bent over de pose gaan we over tot het scannen.
Pose bepalen
werkwijze 3D-buikbeeldje maken
Tijd om te scannen!
Het scanproces
Het scannen kan beginnen! Het is belangrijk om goed stil te blijven staan terwijl ik met de scanner om je heen loop. Dit duurt een aantal minuten. Wanneer de scan klaar is bekijken we deze samen op een groot scherm. Ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam mooi is zoals hij is, maar mocht je toch graag oneffenheden zoals bijvoorbeeld cellulitis wat verzacht willen hebben dan kan ik de scan bewerken naar wens.
Tijd om te scannen!
Na 10 weken
Het resultaat
Wanneer je tevreden bent met de scan ga ik voor je aan de slag. Met ambacht en handwerk en behulp van 3D techniek wordt jouw beeldje gevormd. Na ongeveer 14 weken is jouw beeldje klaar en kan deze worden opgehaald in de studio of kan deze naar je thuisadres worden gestuurd.
Na 10 weken

Dit zeggen andere vrouwen

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
- Jacky -
Belly Moments is super professioneel. Het contact is heel prettig. Er wordt heel fijn meegedacht in jouw wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn, want ik ben enorm blij met mijn beeldje. Ik raad Belly Moments zeker aan als je een moderne en blijvende herinnering aan je zwangerschap wil.
- Sarah -
Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
- Rosita -

Ben je benieuwd naar de beeldjes die ik in het assortiment heb?

voorbeeld van een buikbeeldje