Wie is het gezicht achter belly Moments?

Mijn naam is Naomi van der Linden en ik ben het gezicht achter Belly Moments. Belly Moments is een kleine onderneming gevestigd in Berghem (Noord-Brabant). Hier woon ik samen met mijn man Bart en onze hond Oscar. Inmiddels ben ik ook moeder geworden van een lief mooi zoontje genaamd Vinn. Ik vind het leuk om creatief en ondernemend bezig te zijn. Dit heeft er toe geleid dat ik een eigen onderneming ben begonnen.

Ik vind het onwijs leuk om zwangere dames blij te maken met een mooi beeldje van hun lichaam tijdens de zwangerschap. Dit is iets persoonlijks en daarnaast een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment in je leven. Verder ben ik maatschappelijk werker van beroep. Ik heb dus een passie in het werken met mensen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen op allerlei manieren. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een mooi aandenken voor alle aanstaande mama´s en ik hoop jullie snel te zien.

Naomi van Bellymoments

Plan jouw afspraak!

Een zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. Dit moment leg ik graag voor je vast in een uniek kunstwerk van jouw zwangere buik. Op deze manier kun je de herinneringen aan jouw zwangerschap op elk moment herbeleven.