Jouw zwangerschapsbeeldje

Zwangerschapsbeeldje

Een unieke tastbare herinnering aan je zwangerschap

Een zwangerschapsbeeldje is niet alleen een prachtige eye-catcher in je interieur, maar ook een unieke, blijvende en tastbare herinnering aan een van de meest bijzondere periodes uit je leven: je zwangerschap!

Niet alleen is je zwangerschap een nieuw begin voor jou als moeder, maar je gaat letterlijk leven geven aan een mini-jou. Hoe magisch is dat!

Laat mij dat prachtige aandenken creëren. Samen met jou!

Van 3D-scan tot jouw unieke 3D-beeldje

Het proces van het creëren van jouw 3D zwangerschapsbeeldje begint met een zorgvuldige 3D-scan, waardoor het beeldje een perfecte replica wordt van jouw zwangere lichaam. Na de scan bespreken we samen het resultaat en heb jij de mogelijkheid – als je dat wenst – om kleine oneffenheden, zoals cellulitis, te laten verfijnen. Hoewel ik persoonlijk elk zwanger lichaam bewonder, inclusief de hobbels en bobbels, begrijp ik dat het jouw zwangerschapsbeeldje is en daarom is het jouw keuze.
Nadat het beeldje is geprint, geef ik het nog wat extra aandacht en liefde. Ik zorg ervoor dat het de juiste kleur krijgt, polijst het tot in de perfectie en zorg ervoor dat het zo prachtig wordt dat ik het met vol vertrouwen aan je kan overhandigen. Het is deze persoonlijke aandacht, mijn creatieve inbreng en de extra liefde die ik erin stop, die mijn 3D-beeldjes net dat beetje unieker maken.

Dit zeggen andere vrouwen

Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
– Rosita –

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
– Jacky –

Naomi dacht tot in de puntjes mee voor een zo mooi mogelijk resultaat. Ik vond het een super leuke ervaring. Ik kan iedere zwangere vrouw aanbevelen om dit bijzondere moment vast te laten leggen door een zwangerschapsbeeldje te maken.

– Lisa – 

Wat voor materiaal gebruik ik?

Het materiaal dat gebruikt wordt bij het printen van 3D zwangerschapsbeeldjes is PLA. PLA is een 100% biologisch afbreekbaar plastic. PLA wordt gewonnen uit maïszetmeel, uit suikerriet en suikerbieten. Dit wil zeggen dat de beeldjes duurzaam zijn en milieuvriendelijk.  

Prijzen en variaties

Basis

Het basis beeldje is gemaakt van kunststof. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder, matte kleuren en glans.
MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€150,-
€170,-
18 CM
€170,-
€190,-
20 CM
€190,-
€210,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€150,-
€170,-
€190,-

Met armen
€170,-
€190,-
€210,-

Natural

Deze natural beeldjes bestaan voor 40% uit echt hout. De beeldjes zien er niet alleen uit zoals echt hout het ruikt ook echt naar hout. 

MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€200,-
€220,-
18 CM
€220,-
€240,-
20 CM
€240,-
€260,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€200,-
€220,-
€240,-

Met armen
€220,-
€240,-
€260,-

Wax

Deze wax wordt gemaakt van bijenwas en ruikt super lekker. De wax geeft het beeldje een oude look wat het zwangerschapsbeeldje authentiek maakt. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar waaronder brons, goud en amber goud.

MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€240,-
€260,-
18 CM
€270,-
€290,-
20 CM
€300,-
€320,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€240,-
€270,-
€300,-

Met armen
€260,-
€290,-
€320,-

Metalfill

Dit materiaal bestaat uit metaal en is van zichzelf wat zwaarder. De printlijnen zijn minimaal zichtbaar. Je kunt kiezen uit een beeldje in koper, staal en brons. Daarnaast kun je het beeldje laten oxideren waardoor het een oude look krijgt. 

MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€250,-
€270,-
18 CM
€280,-
€300,-
20 CM
€310,-
€330,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€250,-
€280,-
€310,-

Met armen
€270,-
€300,-
€330,-

Coating

Bij de beeldjes met coating zijn geen printlijnen te zien. De zwangerschapsbeeldjes zijn glad afgewerkt wat voor een mooie uitstraling zorgt. De coating is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder zwart, wit, goud, brons etc. 
MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€260,-
€280,-
18 CM
€290,-
€310,-
20 CM
€320,-
€340,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€260,-
€290,-
€320,-

Met armen
€280,-
€310,-
€340,-

Veredeld

Zwangerschapsbeeldje: meerdere uitvoeringen van 3D buikbeeldjes

Bij dit materiaal zie je helemaal geen printlijntjes. Het beeldje wordt voorzien van een echt laagje metaal, waaronder brons, oud brons, koper, messing en tin, door onze eigen edelsmid. Daarnaast zijn de beeldjes krasvast en worden ze automatisch verzwaard.

MAAT
ZONDER ARMEN
MET ARMEN
15 CM
€410,-
€440,-
18 CM
€460,-
€490,-
20 CM
€510,-
€540,-

Maat
15 cm 
18 cm 
20 cm

Zonder armen
€410,-
€460,-
€510,-

Met armen
€440,-
€490,-
€540,-

Cadeaubon

Belly Moments verkoopt ook cadeaubonnen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag. Ik zorg ervoor dat de bon bij jou thuis komt wanneer de bon betaald is.

Extra opties

  • Verzwaren van het beeldje €25,-
  • Gipsbuik €40,-
  • Extra handen €40,- 
  • Patineren €30,-
  • Mommy and Me beeldje €70,-
  • Verzending €8,-
  • Scannen met kledingstuk €35,-. 
  • Sokkels vanaf €20,-

Mommy and Me

Een blijvende herinnering aan jou en je kleintje. De ‘Mommy and Me’ beeldjes zijn gedetailleerd wat het extra bijzonder maakt. 

Voor het maken van de scan is het belangrijk dat je kleintje goed stil ligt of slaapt. Ik plan hier extra tijd voor tijdens de afspraak. Voor het beeldje telt een meerprijs van € 70,-. 

Package deal – Zwangerschaps- & ‘Mommy and Me’ beeldje

Wanneer je twee afspraken boekt voor zowel een zwangerschapsbeeldje als een ‘Mommy and Me’ beeldje krijg je vervolgens 10% korting op het tweede beeldje.  

Plan jouw afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag ontvangen! Vul hieronder je gegevens in en je uitgerekende datum. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Na het invullen van het contact formulier ontvang je hiervan een bevestiging via de mail.

Bij het boeken van jouw afspraak ga je akkoord met het plaatsen van foto´s op sociale media en mijn website, tenzij anders is aangegeven. 

Veel gestelde vragen

Een 3D scan is absoluut niet gevaarlijk voor de baby. Er wordt gebruik gemaakt van infrarood licht, wat hetzelfde licht geeft als de afstandsbediening van je tv. Je kunt dus zonder zorgen een beeldje van jezelf laten maken.

Naakt hoeft niet persé. Tijdens de afspraak kun je naakt of gekleed gaan. Dit bepaal je helemaal zelf. Het is belangrijk dat je je fijn voelt bij het maken van een beeldje en ook voor wanneer deze bij je thuis staat. Kleding kun je wel altijd terug zien komen in het beeldje.

Een afspraak duurt gemiddeld een uur.

Jazeker. Ik snap dat het fijn kan zijn als er iemand met je mee komt.

Je lichaam is tijdens de zwangerschap op zijn mooist tussen week 33 en 36. De buik is dan goed zichtbaar en staat nog hoog. Vanaf week 36 is de kans op bevallen een stuk groter.

Ik ben van mening dat oneffenheden aan het lichaam niet bestaan. Mocht je je ergens toch niet helemaal prettig bij voelen dan kan ik dit wegwerken. Het beeldje wordt zoals jij dat graag wilt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie worden jouw wensen en verwachtingen besproken. We kijken samen naar de mooiste poses en wordt er uitgelegd hoe het proces in zijn werk gaat. Ook kun je tijdens de afspraak materialen en kleuren bekijken in de studio.

Jazeker. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag. Ik zorg ervoor dat de bon bij jou thuis komt wanneer de bon betaald is.

Via de mail wordt een betalingslink toegestuurd die dan betaald dient te worden.

In principe hoef je niks mee te nemen. Wanneer je jezelf prettig voelt bij het dragen van een badjas mag je deze meenemen, maar er hangt er ook eentje in de studio.