3D Buikbeeld: jouw herinnering aan een bijzondere zwangerschap

Naomi van Bellymoments en haar collectie buikbeeldjes o.a. bronzen beeld
Een blijvende herinnering aan je zwangerschap? Laat een 3D-buikbeeld maken! Zodra je bevallen bent en de hectiek van het moederschap je soms overspoelt, kan je soms vergeten hoe het was om zwanger te zijn. Om rond te lopen met die prachtige dikke buik, waar jullie ukkie veilig en warm steeds groter groeide. Leg die bijzondere tijd daarom vast en laat door ons jouw zwangere buik vereeuwigen in de vorm van een 3D-buikbeeld.

Wat is een buikbeeld of zwangerschapsbeeldje?

Ben je zwanger en wil je jouw zwangere lichaam vereeuwigd hebben, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Een van dé meest geavanceerde manieren is door het laten maken van een 3D-buikbeeld: een waarheidsgetrouw beeldje van jouw lijf in het formaat van 15, 18 of 20 cm, uitgevoerd in bijvoorbeeld metaal, houtlook, kunststof, wax, etc. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk.

Door wie wordt jouw buikbeeld gemaakt?

Hallo, ik ben Naomi van der Linden, het gezicht achter Belly Moments. Samen met mijn geweldige echtgenoot Bart en onze ondeugende hond Oscar woon ik in het pittoreske Berghem, gelegen in het prachtige Noord-Brabant. Onlangs heb ik het geluk mogen ervaren om moeder te worden van een betoverend mooi en lief zoontje, genaamd Vinn.

Ik ben altijd al dol geweest op creatieve en ondernemende bezigheden, en dit heeft me uiteindelijk geïnspireerd om mijn eigen onderneming te starten. Het geeft me zoveel voldoening om zwangere vrouwen blij te maken met een prachtige beeldje van hun lichaam tijdens de zwangerschap. Dit is
niet zomaar een cadeau; het is een persoonlijk aandenken dat voor altijd gekoesterd zal worden, een tastbare herinnering aan dat bijzondere moment in hun leven.

Naast mijn werk als ondernemer ben ik ook maatschappelijk werker van beroep. Werken met mensen zit in mijn bloed en ik koester een diepe passie voor het helpen van anderen op allerlei manieren. Het is een voorrecht om een rol te mogen spelen in het leven van mensen en hen te ondersteunen tijdens uitdagende tijden. Ik hoop met heel mijn hart dat ik kan bijdragen aan het creëren van prachtige aandenkens voor alle toekomstige mama’s die bij mij aankloppen.
Ik kijk er enorm naar uit om je binnenkort te ontmoeten. Laten we samen iets moois creëren dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Naomi van Bellymoments

Dit zeggen andere vrouwen

Bij 36 weken een zwangerschapsbeeldje laten maken en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangerschap. Ik heb de afspraak bij Naomi als prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je. Er is een aparte ruimte waar je rustig kunt omkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Naomi alles rustig met je doorneemt, onder het genot van een kopje thee, voel je jezelf direct op je gemak. Een echte aanrader!
- Jacky -
Belly Moments is super professioneel. Het contact is heel prettig. Er wordt heel fijn meegedacht in jouw wensen en het eindresultaat mag er dan ook zijn, want ik ben enorm blij met mijn beeldje. Ik raad Belly Moments zeker aan als je een moderne en blijvende herinnering aan je zwangerschap wil.
- Sarah -
Wat een warm welkom en wat een persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen geluisterd waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een mooie gezellige ingerichte studio. Ik ben ontzettend goed geholpen. Lieve Naomi bedankt voor alle goede zorgen en ik kan niet wachten tot het beeldje mag staan pronken in huis.
- Rosita -

Zo komt jouw buikbeeldje tot stand:

Tussen week 33 en 36
Jij maakt een afspraak in mijn agenda
Een afspraak maken kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Ik adviseer om een afspraak te plannen tussen week 33 en week 36. Tijdens deze weken is je lichaam op zijn mooist. Je buik is goed zichtbaar en staat mooi hoog. Na 36 weken is de kans op bevallen een stuk groter.
Tussen week 33 en 36
werkwijze bij het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje
Kennismaking
Kennismaken
Ik ontvang je met open armen en een warm kopje koffie of een verfrissende kop verse muntthee. Laten we samen gaan zitten en jouw wensen en verwachtingen bespreken. Ik wil ervoor zorgen dat we precies op één lijn zitten, zodat ik jouw droombeeldje kan realiseren. Terwijl we genieten van ons drankje, nodig ik je uit om de verschillende materialen en kleuren te bekijken en te voelen. Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarna is het tijd om je om te kleden voor het scanproces. Om het mooiste resultaat te behalen, raad ik je aan om tijdens de scan geen ondergoed te dragen. Ik begrijp echter dat dit voor sommige mensen niet prettig voelt, dus als dat het geval is, kun je gerust je ondergoed aanhouden. Mocht je ervoor kiezen om zonder ondergoed te scannen, dan adviseer ik naadloos ondergoed waarbij de billen zichtbaar zijn, voor een optimaal resultaat. In mijn studio hangt een comfortabele badjas die je kunt aantrekken voor het scanproces. Zo voel je je op je gemak terwijl we aan de slag gaan met het creëren van jouw unieke beeldje. Dus neem plaats, ontspan en laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren. Jouw belly moment verdient niets minder dan het allerbeste!
Kennismaking
buikbeeldje laten maken van een zwangere vrouw
Pose bepalen
Pose bepalen
Zodra je je hebt omgekleed, gaan we samen de perfecte pose bepalen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Misschien wil je een beeldje met armen of juist zonder armen. Je kunt er ook voor kiezen om een arm over je borst te leggen, als je dat liever hebt. Samen zullen we kijken naar wat jouw voorkeur heeft en wat er prachtig uit zal zien. Wanneer je tevreden bent met de gekozen pose, gaan we verder met het scanproces. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt, zodat we het beste resultaat kunnen bereiken.
Pose bepalen
werkwijze 3D-buikbeeldje maken
Tijd om te scannen!
Het scanproces
En nu is het tijd om te beginnen met het scannen! Het is essentieel dat je tijdens het scanproces zo stil mogelijk blijft staan terwijl ik met de scanner om je heen loop. Dit duurt slechts enkele minuten, maar het is belangrijk voor het verkrijgen van een nauwkeurig beeldje. Zodra de scan voltooid is, zullen we samen het resultaat bekijken op een groot scherm. Ik geloof oprecht dat elk lichaam prachtig is zoals het is, maar ik begrijp dat sommige mensen graag bepaalde oneffenheden willen verzachten, zoals bijvoorbeeld cellulitis. Als je dat wenst, kan ik de scan naar jouw voorkeur bewerken. Jouw tevredenheid staat voorop, dus laten we samen bespreken wat jouw wensen zijn en hoe we het beeldje kunnen perfectioneren, terwijl we toch de essentie en schoonheid van jouw unieke lichaam behouden.
Tijd om te scannen!
Na 10 weken
Het resultaat van jouw 3D-buikbeeld
Zodra jij tevreden bent met de scan, ga ik voor je aan de slag. Met vakmanschap, handwerk en behulp van geavanceerde 3D-technologie wordt jouw unieke buikbeeldje vormgegeven. Het is een proces dat met liefde en zorg wordt doorlopen. Na ongeveer 10 weken is jouw prachtige buikbeeldje klaar. Je hebt dan de keuze om deze persoonlijk op te halen in de studio, waar we elkaar weer kunnen ontmoeten en jouw kostbare herinnering kunnen overhandigen. Als je dat verkiest, kan het beeldje ook veilig naar jouw thuisadres worden verzonden. Ik begrijp dat gemak soms prioriteit heeft. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat jouw beeldje met uiterste zorg en aandacht wordt behandeld. Het is mijn doel om jou een blijvende herinnering te bezorgen die je koestert en waar je met een glimlach naar kunt kijken, telkens als je eraan denkt. Ik kijk ernaar uit om het eindresultaat
Na 10 weken

Waarom een 3D-buikbeeldje?

We vergeten zo snel hoe bijzonder de zwangerschap was. Hoe mooi ons zwangere lijf was. Nadat de baby geboren is, zijn er natuurlijk zoveel andere dingen die voorrang krijgen.

Een bronzen beeld laten maken: wat kost dat?

De prijs van een bronzen 3D beeldje varieert tussen de 360 en 490 euro, afhankelijk van grootte en of je het beeldje met of zonder armen wilt laten maken.

Te laat voor een zwangerschapsbeeldje?

Ben je op onze buikbeeldjes gewezen na je bevalling? Of ben je plotseling eerder bevallen dan
gepland was, dan kan je alsnog een prachtig 3D-beeldje laten maken samen met je baby. Dat is het
mommy and me beeldje.

Veel gestelde vragen

Een 3D scan is absoluut niet gevaarlijk voor de baby. Er wordt gebruik gemaakt van infrarood licht, wat hetzelfde licht geeft als de afstandsbediening van je tv. Je kunt dus zonder zorgen een beeldje van jezelf laten maken.

Naakt hoeft niet persé. Tijdens de afspraak kun je naakt of gekleed gaan. Dit bepaal je helemaal zelf. Het is belangrijk dat je je fijn voelt bij het maken van een beeldje en ook voor wanneer deze bij je thuis staat. Kleding kun je wel altijd terug zien komen in het beeldje.

Een afspraak duurt gemiddeld een uur.

Jazeker. Ik snap dat het fijn kan zijn als er iemand met je mee komt.

Je lichaam is tijdens de zwangerschap op zijn mooist tussen week 33 en 36. De buik is dan goed zichtbaar en staat nog hoog. Vanaf week 36 is de kans op bevallen een stuk groter.

Ik ben van mening dat oneffenheden aan het lichaam niet bestaan. Mocht je je ergens toch niet helemaal prettig bij voelen dan kan ik dit wegwerken. Het beeldje wordt zoals jij dat graag wilt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie worden jouw wensen en verwachtingen besproken. We kijken samen naar de mooiste poses en wordt er uitgelegd hoe het proces in zijn werk gaat. Ook kun je tijdens de afspraak materialen en kleuren bekijken in de studio.

Jazeker. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag. Ik zorg ervoor dat de bon bij jou thuis komt wanneer de bon betaald is.

Via de mail wordt een betalingslink toegestuurd die dan betaald dient te worden.

In principe hoef je niks mee te nemen. Wanneer je jezelf prettig voelt bij het dragen van een badjas mag je deze meenemen, maar er hangt er ook eentje in de studio.

Plan jouw afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag ontvangen! Vul hieronder je gegevens in en je uitgerekende datum. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Na het invullen van het contact formulier ontvang je hiervan een bevestiging via de mail.

Bij het boeken van jouw afspraak ga je akkoord met het plaatsen van foto´s op sociale media en mijn website, tenzij anders is aangegeven.