Gefeliciteerd jullie worden grootouders! Jullie zoon of dochter krijgt met hun partner een kindje en dat maakt jullie oma en opa. Binnenkort rent er dus klein jongetje of meisje rond dat jullie opa en oma noemt. Iets mooiers bestaat niet!

Je bent op dit blog gekomen omdat je op zoek bent naar een mooi kraamcadeau voor grootouders of omdat je als nieuwe oma of opa een bijzonder kraamcadeau wilt kopen voor de nieuwe ouders. Wij geven je in dit artikel een paar leuke en bijzondere kraamcadeau suggesties.

Kraamcadeaus om te geven AAN oma’s en opa’s:

Kraamcadeau 1: Een abonnement op een pret- of dierenpark

Samen met oma en opa naar een pretpark als de Efteling of naar de dierentuin. Dat zijn de échte herinneringen die ertoe doen in een kinderleven. Je kan de nieuwe opa en oma waarschijnlijk niet blijer maken met zo’n jaarabonnement.

Kraamcadeau 2: Knutselspullen en veel vingerverf

Bij opa en oma mag alles. Ook vies worden. Toch? Dus een mooi pakket met knutselspullen en heel veel vingerverf zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Doe er een kliederschort bij en ook de mama en papa zal je dankbaar zijn. 😉

Kraamcadeau 3: Rompertjes met: “ik heb de liefste oma” en “ik heb de liefste opa”

Natuurlijk geef je geen saai bosje bloemen om de kersverse grootouders te feliciteren! Een romper voor de baby, die éigenlijk voor de opa en oma is, zal een veel grotere glimlach op hun gezichten toveren. Je kan je cadeau nog verder “over de top” maken door in hetzelfde thema ook slabbetjes en fopspenen te geven.

Kraamcadeaus om te geven DOOR (toekomstige) oma’s en opa’s

Kraamcadeau 1: een 3D-beeldje van haar zwangere buik

Wil je je (schoon)dochter feliciteren met haar zwangerschap dan is het laten maken van een zwangerschapsbeeldje het meest bijzondere cadeau dat je haar kunt schenken. Het is een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd: de zwangerschap. Je kan via Belly Moments een zwangerschapsbeeldje laten maken. Is de baby al geboren of staat de baby op het punt geboren te worden, check dan zeker even kraamcadeau nummer 2.

3D-beeldje van vader met pasgeboren baby en zwangerschapsbeeldje

Kraamcadeau 2: een 3D-beeldje van mama en baby

Net als dat je een beeldje kan maken van de zwangere mama kan je ook een prachtig 3D-beeldje laten maken van de mama (of papa natuurlijk!) met de pasgeboren baby. Een meer bijzonder kraamcadeau bestaat er gewoonweg niet!

Kraamcadeau 3: een weekendje weg voor mama en papa

Maak een mooie kaart, waarin je een tegoedbon voor een vakantiepark verwerkt. Een half jaartje na de geboorte zullen de kersverse ouders zeer zeker toe zijn aan een lang weekend weg. En natúúrlijk zullen oma en opa dat weekend liefdevol oppassen, zodat zij met een gerust hart een weekend voor zichzelf en elkaar hebben.

Je ziet: of je nu de grootouders wilt verwennen met een kraamcadeau of als grootouders op zoek bent naar een kraamcadeau.. er is heel veel leuks en moois te verzinnen en te krijgen.

Lees ook: kraamcadeaus voor vaders

Lees ook: cadeau zwangerschapsverlof

Recommended Posts