Ben je op zoek naar hét babyshower cadeau voor een goede vriendin of familielid? In dit blog geven we je een paar heel leuke ideeën voor babyshower cadeaus waar je misschien niet direct aan gedacht had. Het zijn vooral cadeaus die uitermate geschikt zijn om te geven met een groep vrienden of familieleden. En je maakt de toekomstige ouders er gegarandeerd ongekend blij mee!

Gezamenlijk babyshower cadeau

Door het budget van een groep vrienden of familie bij elkaar te leggen, kan je een groter en mooier babyshower cadeau kopen. Natuurlijk is het niet zo dat duurder of groter altijd beter hoeft te zijn. Maar tenzij de aanstaande ouders afhankelijk zijn van hun baby-uitzet via de babyshower, is een groot en wat duurder cadeau des te bijzonder. Al die losse cadeaus verdwijnen vaak op de grote hoop en na een paar dagen weten de toekomstige ouders al niet eens meer wat ze van wie gekregen hebben. Jouw bijzondere cadeau, dat je samen met familie en/of vrienden voor hen gekocht hebt, zal een blijvende herinnering zijn.

Deze babyshower cadeaus zijn heel mooi om te geven én vooral om te krijgen

Cadeau-idee 1: Zwangerschapsbeeldje laten maken

Een babyshower wordt over het algemeen ergens tussen de 25e week en de 32e week van een zwangerschap gevierd. De zwangere in kwestie is dan mooi zwanger maar nog niet zó topzwaar dat de dag teveel voor haar wordt. En aangezien je het beste een zwangerschapsbeeldje laat maken tussen de 33e en 36e week is de babyshower hét ideale moment om zo’n mooi cadeau te geven.

zwangerschapsbeeldje laten maken

Een zwangerschapsbeeldje: een prachtig aandenken

Een zwangerschapsbeeldje is een prachtig aandenken aan een heel bijzondere tijd voor zowel de aankomende moeder als de aankomende vader. Bedenk dat jouw of jullie cadeau vele jaren een prominente plek zal krijgen en dat jullie bijdrage aan de babyshower warme herinneringen zal geven.

Check hier informatie over een zwangerschapsbeeldje laten maken

3D-beeldje van vader met pasgeboren baby en zwangerschapsbeeldje

Cadeau-idee 2: Een 3D-beeldje van papa en/of mama met baby

Stel dat niet lang nadat de babyshower geweest is, de mama to be iets te vroeg bevalt en een zwangerschapsbeeldje geen optie meer is of het stel heeft het gewoonweg té druk voor het maken van een beeldje en de laatste 8 weken voor de bevalling, dan kan er ook een 3D-beeldje gemaakt worden ná de bevalling. In dat geval dus een 3D beeldje van de baby met een van haar ouders. Sowieso is zo’n prachtig aandenken een goed idee. Je zou het namelijk ook kunnen geven als kraamcadeau.

Cadeau-idee 3: Een weekendje weg voor de aanstaande ouders

Vader en moeder worden verandert op een intense manier je leven. De vrijheid die je daarvoor als stel beleefde, is de komende jaren verdwenen. Daarvoor in de plaats is een berg verantwoordelijkheid én een berg liefde gekomen. En toch is het fijn om nog even die vrijheid te voelen en de aandacht voor elkaar te omarmen vlak voordat je ouders wordt. Cadeautip nummer 2 is dan ook een heerlijk weekendje weg. Altijd goed!

Andere cadeau-ideeën voor een gezamenlijk babyshower cadeau zijn:

  • Newborn fotoshoot
  • Cursus babymassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Een maandje ontbijtservice
  • Cadeaubon van Thuisbezorgd
  • Schoonmaakster voor de eerste maand na de bevalling
  • Een cadeaubox met een grote range aan babyproducten en cadeautjes

Een low-budget babyshower cadeau

En dan hebben we ook nog een low-budget idee als gezamenlijk babyshower cadeau: een-beste-gelukwensen-video, waarin alle gasten een mooie videoboodschap inspreken voor de soon to be ouders. Dat is niet alleen een heel persoonlijk cadeau, maar het kan ook hilarisch en emotioneel zijn om jaren nadien nog eens terug te kijken.

Lees ook: 15 leukste babyshower cadeau-ideeën

Dit blog word je aangeboden door Belly Moments.

Recommended Posts