Jouw beste vriendinnetje is zwanger! Je kan gewoon niet blijer voor haar zijn. Je wordt van elk ongemak op de hoogte gesteld en ze belde jou als eerste toen ze de baby voor het eerst voelde bewegen. Het lijkt wel of je samen met haar zwanger bent. Zo betrokken ben je met haar wel en wee. Natuurlijk wil je het allermooiste en meest bijzondere kraamcadeau voor haar kopen. Maar wat kies je? Er is zoveel om uit te kiezen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het perfecte kraamcadeau voor je beste vriendin is niet iets wat je tussen neus en lippen even koopt. Je wilt gewoon dat jouw cadeau een blijvende herinnering is aan deze bijzondere tijd.

Wij geven een paar suggesties voor hét perfecte kraamcadeau voor jouw beste vriendin

Een 3D-zwangerschapsbeeldje

Een 3D zwangerschapsbeeldje wordt gemaakt tussen de 33e en 36e week van de zwangerschap. Je zou dit prachtige cadeau voor je vriendin dus eerder dan net na de bevalling moeten geven. Er wordt een 3D scan gemaakt van haar zwangere lijf en dit wordt omgezet in een mooie herinnering aan deze magische tijd. Ze kan kiezen uit verschillende materialen en uitvoeringen.

En wanneer je met haar meegaat, maak je er gelijk een leuke dag uit van. Ga heerlijk shoppen of samen lunchen. 10 weken na haar scan kan ze het beeldje van haar zwangere buik ophalen.

3D-zwangerschapsbeeldjes

Een 3D beeldje van mama met baby

Wacht je liever tot na de geboorte met het geven van je cadeau dan kan je ook kiezen voor een 3D beeldje van je lieve vriendin met haar baby. Hoe bijzonder is dat! Het proces van het maken van de 3D scan kan iets langer duren want zowel mama als baby mogen tijdens het maken van de scan niet bewegen. Maar als het gedaan is, dan is de eerste stap gezet naar een geweldige herinnering aan de geboorte van haar baby voor wie jij tante mag zijn.

Het maken van een 3D scan is voor baby en mama 100% veilig.

Zowel het buikbeeldje als het beeldje van mama met baby zijn in diverse afmetingen en van diverse materialen verkrijgbaar. Bij Naomi van Belly Moments kan je in een vertrouwde en veilige setting je scan laten maken.

Nog enkele suggesties voor een mooi kraamcadeau:

  1. Een zwangerschapsshoot: Een zwangerschapsshoot is een fantastische manier om die speciale periode vast te leggen waarin je beste vriendin zich opmaakt om moeder te worden. Het mooie van zo’n shoot is dat het de zwangere buik in al zijn glorie viert, en het is ook een gelegenheid om haar stralende glimlach en stralende ogen te vereeuwigen terwijl ze zich klaarmaakt om mama te worden.
  2. Een newborn fotoshoot: Een newborn fotoshoot is het perfecte cadeau om de eerste paar magische dagen van het prille leven van de baby vast te leggen. Die schattige, kleine teentjes, pluizige haartjes en knijpbaar zachte wangen – je vriendin zal helemaal smelten als ze deze kostbare momenten voor altijd kan bewaren. Een professionele fotograaf kan de tederheid en liefde tussen je vriendin en haar pasgeboren baby vastleggen op een manier die ze zelf misschien niet eens had opgemerkt.
  3. Een dagje sauna met alles erop en eraan: Jouw beste vriendin verdient een dagje om even helemaal tot rust te komen en zich te herladen. Een dagje sauna met alle toeters en bellen is de perfecte ontsnapping aan de hectiek van het ouderschap. Denk aan de warme sauna’s om alle stress te laten wegsmelten, heerlijke massages om die vermoeide spieren te kalmeren, en de rustige sfeer om gewoon even bij te komen van de drukte. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn voor dit moment van pure ontspanning en me-time!
  4. Een cursus of workshop voor ouderschap: Geef haar de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en vertrouwen op te bouwen in haar rol als moeder. Overweeg om haar een cursus of workshop te geven over ouderschap, babymassage, borstvoedingstechnieken of baby EHBO. Ze zal dankbaar zijn voor de extra kennis en het gevoel van empowerment dat ze krijgt.

Lees ook: cadeautips zwangere vrouw

Wat je ook kiest, je beste vriendin zal je eeuwig dankbaar zijn voor dit doordachte en liefdevolle cadeau. Het zijn stuk voor stuk geweldige manieren om haar te laten zien dat je blij bent voor haar en haar nieuwe avontuur als moeder. Ze zal altijd terugkijken op deze momenten met een glimlach en met een hart vol dankbaarheid voor zo’n geweldige vriendin zoals jij!

Volg jij ons al op Instagram?

Recommended Posts